Zwemtherapie

Afspraak maken? klik of bel: 0318-70 11 53

Hydrotherapie of Zwemtherapie is een vorm van fysiotherapie in aangenaam warm water. De therapie wordt in groepsverband gegeven, waarbij u kunt trainen om de beweeglijkheid van uw gewrichten te verbeteren, uw spieren te versterken en uw uithoudingsvermogen te verbeteren  zonder uw gewrichten te overbelasten. Behalve dat het water een therapeutisch effect geeft, heeft het warme water een ontspannende werking op het gehele lichaam.

Hydrotherapie kan ingezet worden bij diverse klachten. Zie hieronder een overzicht ;

  • Spier- en gewrichtsklachten (reuma | artrose | knie/heup revalidatie)
  • Neurologische aandoening (Parkinson | MS |neuropathie)
  • Spierziekten
  • Chronische pijn

 

De door 'Fysio Bunschoten' gegeven Hydrotherapie zal bestaan uit een uur met loop, stabiliteit, coördinatie en spierkrachttraining. De fysiotherapeut past de oefeningen aan op uw niveau en belastbaarheid. De doelstelling van de therapie zal per cliënt verschillen. Het gemeenschappelijke doel is het verbeteren van het persoonlijk functioneren in het dagelijks leven.

De zwemtherapie zal gegeven worden in het verwarmde zwembad van het Sport en Wellness Twizst. Deze vorm van therapie zal worden verzorgd door fysiotherapeuten Lars Kooijman.

Voor vragen kunt u onze praktijk bellen: 0318-701 153.

Fysiotherapie Bunschoten

Lars Kooijman is een jonge, energieke fysiotherapeut werkzaam in de fysiotherapiepraktijk 'Fysio Bunschoten'.

Wij hebben het standpunt goed te luisteren naar de vraag van u als cliënt. De behandeling kan bestaan uit behandeltechnieken uitgevoerd door de therapeut, massage of trainingsgericht zijn. Ook hechten wij belang aan  coaching en adviseren op het gebied van werk, sport en dagelijkse activiteiten. Wij staan garant voor een nauwe samenwerking met verwijzer, trainers van uw sport club of uw werkgever.

Contact

De Kronkels 12a
3752 LM Bunschoten
tel. 0318 - 70 11 53
info@fysiobunschoten.nl

Copyright © Fysiotherapiepraktijk Bunschoten