Bedrijfsfysiotherapie

Bedrijfsfysiotherapie

Afspraak maken? klik of bel: 0318-70 11 53

Vanaf medio juni 2014 zal in fysiotherapiepraktijk “Fysio Bunschoten” ook het aanbod bedrijfsfysiotherapie aangeboden worden.

De fysiotherapie voor bedrijven die 'Fysio Bunschoten' aanbiedt heeft verschillende voordelen voor zowel de werkgever als de werknemer.

Zo is het voor een werkgever goed om gezond gedrag te stimuleren en beperkt u (onnodig) ziekteverzuim. Daarnaast zijn uw medewerkers minder tijd afwezig van de werkplek, omdat gunstige tijden voor afspraken geboden kunnen worden. Al met al biedt u uw medewerkers een interessante secundaire arbeidsvoorwaarde aan.

Voordelen voor de werknemer zijn onder andere een garantie op snelle fysiotherapeutische zorg bij 'Fysio Bunschoten' doordat een behandeling binnen 2 werkdagen na aanmelding met u gepland zal worden. Ook heeft u de mogelijkheid om op, voor u, gunstige tijden een afspraak te maken.

Er zal tijdens afspraken die vallen binnen de bedrijfsfysiotherapie een extra focus liggen op spier- en gewrichtsklachten die tijdens het werk opspelen. Ook wordt er meer aandacht gegeven aan houding en gedrag tijdens het werk en krijgt u de juiste begeleiding bij herstel naar de eigen werkplek.

Fysiotherapie Bunschoten

Lars Kooijman is een jonge, energieke fysiotherapeut werkzaam in de fysiotherapiepraktijk 'Fysio Bunschoten'.

Wij hebben het standpunt goed te luisteren naar de vraag van u als cliënt. De behandeling kan bestaan uit behandeltechnieken uitgevoerd door de therapeut, massage of trainingsgericht zijn. Ook hechten wij belang aan  coaching en adviseren op het gebied van werk, sport en dagelijkse activiteiten. Wij staan garant voor een nauwe samenwerking met verwijzer, trainers van uw sport club of uw werkgever.

Contact

De Kronkels 12a
3752 LM Bunschoten
tel. 0318 - 70 11 53
info@fysiobunschoten.nl

Copyright © Fysiotherapiepraktijk Bunschoten