Bedrijfsfysiotherapie

Vanaf medio juni 2014 zal in fysiotherapiepraktijk “Fysio Bunschoten” ook het aanbod bedrijfsfysiotherapie aangeboden worden.

 

De fysiotherapie voor bedrijven die 'Fysio Bunschoten' aanbiedt heeft verschillende voordelen voor zowel de werkgever als de werknemer.

 

Zo is het voor een werkgever goed om gezond gedrag te stimuleren en beperkt u (onnodig) ziekteverzuim. Daarnaast zijn uw medewerkers minder tijd afwezig van de werkplek, omdat gunstige tijden voor afspraken geboden kunnen worden. Al met al biedt u uw medewerkers een interessante secundaire arbeidsvoorwaarde aan.

 

Voordelen voor de werknemer zijn onder andere een garantie op snelle fysiotherapeutische zorg bij 'Fysio Bunschoten' doordat een behandeling binnen 3 werkdagen na aanmelding met u gepland zal worden. Ook heeft u de mogelijkheid om op, voor u, gunstige tijden een afspraak te maken.

 

Er zal tijdens afspraken die vallen binnen de bedrijfsfysiotherapie een extra focus liggen op spier- en gewrichtsklachten die tijdens het werk opspelen. Ook wordt er meer aandacht gegeven aan houding en gedrag tijdens het werk en krijgt u de juiste begeleiding bij herstel naar de eigen werkplek.

Fysiotherapiepraktijk
Bunschoten

De Kronkels 12a
3752 LM Bunschoten
tel. (031) 870 11 53
info@fysiobunschoten.nl

 

www.fysiobunschoten.nl